Banda de Música del Prat

Aula de Música

Benvinguts a la Banda de Música del Prat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Aula de Música del Prat de Llobregat Ensenyem a estimar la música Consulteu els Itineraris musicals a l'Aula Música clàssica i moderna Música per a tothom: des dels 4 anys

Benvinguts a la Banda de Música del Prat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 || El Prat de Llobregat || 657303917 || bmp@bandadelprat.com

Aula de Música del Prat de Llobregat


 

Ensenyem a estimar la música


Consulteu els Itineraris musicals a l'Aula


Diferents Itineraris musicals

Música clàssica i moderna


Música per a tothom: des dels 4 anys


<< > || >>

Cicles de concerts i activitats


Carnaval

Es treballarà un tema monogràfic i, sobre aquest tema, a més de fer festa, els infants aprendran moltes coses que a la classe normal no podrien aprendre (Guia d’orquestra per a joves, de Britten; El carnaval dels animals, de Saint-Saëns, etc.).

Sant Jordi

Lectura de poemes musicats emmarcat dins els actes que es fan als centres d’ensenyament del Prat, entorn de la diada de Sant Jordi.

Dia Internacional de la Música

Concerts amb motiu del Dia Internacional de la Música.                                     

Activitats singulars

El Prat Sona!

El Prat Sona! és un projecte ambiciós que pretén propiciar la trobada d’alumnes de les diferents escoles de música del Prat, per tal de compartir i viure la música conjuntament amb la formació d’un o diversos grups instrumentals (banda, orquestra, coral, etc.).

Consisteix en una trobada d’alumnes de les escoles de música del Prat, en la qual es porta a terme una classe magistral feta per professionals de renom i es treballa un repertori comú en cada un dels àmbits. Aquestes formacions les integren alumnes de les escoles de música. La trobada acaba amb un concert al Teatre Modern.

Moments musicals

D’acord amb el programa anual de l’Aula de Música del Prat, s’organitzarà un cicle de concerts a diferents escoles del Prat, que faran alumnes que ja tenen un cert nivell per presentar un petit programa de concert.