Banda de Música del Prat

Aula de Música

Benvinguts a la Banda de Música del Prat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Aula de Música del Prat de Llobregat Ensenyem a estimar la música Consulteu els Itineraris musicals a l'Aula Música clàssica i moderna Música per a tothom: des dels 4 anys

Benvinguts a la Banda de Música del Prat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 || El Prat de Llobregat || 657303917 || bmp@bandadelprat.com

Aula de Música del Prat de Llobregat


 

Ensenyem a estimar la música


Consulteu els Itineraris musicals a l'Aula


Diferents Itineraris musicals

Música clàssica i moderna


Música per a tothom: des dels 4 anys


<< > || >>

Pla educatiu d'entorn


pla educatiu

L’Aula de Música del Prat, és una nova iniciativa de formació, pràctica i difusió musical i artística que posem en marxa el curs 2009 – 2010 amb l’objectiu de crear un espai de referència, vinculat al teixit social i cultural del Prat.

Un dels trets que caracteritza l’AMP és la voluntat de dotar els recintes educatius d’un nou projecte d’activitats culturals fora de l’horari acadèmic. L’AMP treballa conjuntament amb els centres educatius, amb el desig d’optimitzar l’ús d’aquests equipaments —sovint infrautilitzats en determinades franges horàries— i posar-los a l’abast de la ciutadania.

Usar infraestructures ja existents dóna un valor afegit al projecte, ja que col·labora a dinamitzar aquests equipaments i el barri on s’ubiquen. Però més enllà de l’ús compartit dels espais (en franges horàries diferents), l’AMP dóna suport als programes culturals dels centres educatius, articula programes de formació artística conjuntament amb aquests i es proposa millorar la dotació de material de les aules de música.

Creiem que, ara més que mai, cal prioritzar projectes que posin èmfasi en l’optimització dels recursos disponibles i que contribueixin a minimitzar el seu cost tant econòmic com mediambiental, al mateix temps que treballen per assolir una ciutadania més cohesionada i culturalment més rica.