Banda de Música del Prat

Aula de Música

Benvinguts a la Banda de Música del Prat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Aula de Música del Prat de Llobregat Ensenyem a estimar la música Consulteu els Itineraris musicals a l'Aula Música clàssica i moderna Música per a tothom: des dels 4 anys

Benvinguts a la Banda de Música del Prat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 || El Prat de Llobregat || 657303917 || bmp@bandadelprat.com

Aula de Música del Prat de Llobregat


 

Ensenyem a estimar la música


Consulteu els Itineraris musicals a l'Aula


Diferents Itineraris musicals

Música clàssica i moderna


Música per a tothom: des dels 4 anys


<< > || >>

Presentació


Benvinguts a l’Aula de Música del Prat, la nova escola de música del Prat que neix emmarcada en un projecte cultural ampli, adreçat a tota la ciutadania, i que té com a objectiu principal articular una oferta global i diversa de formació, creació i pràctica artístiques. L’Aula de Música del Prat posa la música al servei de tota la comunitat, i amplia les possibilitats dels ciutadans d’utilitzar la música com a mecanisme d’expressió individual i col•lectiva.

L’equilibri entre formació/creació/pràctica és un dels trets distintius d’aquest projecte que també es caracteritza per:

Clau de sol4

  1. Tenir una oferta diversa per a un alumnat divers: possibilitat d’escollir entre diferents itineraris musicals i tallers, en funció dels interessos individuals (tant per a alumnes amb vocació de músics com per als que no faran de la música la seva futura dedicació professional).
  2. Disposar d’una oferta formativa adaptada a diferents franges d’edat (infants, adolescents, joves i adults).
  3. Donar cabuda a totes les manifestacions i estils musicals (clàssica, pop, rock, jazz, tradicional...) amb atenció especial a les demandes dels seus usuaris.
  4. Participar amb la comunitat educativa a realitzar projectes conjunts i comprometre’s a dinamitzar la vida musical local.
  5. Donar l’oportunitat a tota la ciutadania de participar en aquest projecte, i apostar perquè ningú no en quedi discriminat.

La qualitat a l’Aula de Música del Prat es garanteix amb la flexibilitat en la resposta a les necessitats dels alumnes, el rigor en els plantejaments musicals i la coordinació entre el professorat.

Aquest projecte és una iniciativa de l’Aula de Música del Prat i de la Banda de Música del Prat de Llobregat.

Mari José Quero                  imatge musica
Directora