Banda de Música del Prat

Aula de Música

Benvinguts a la Banda de Música del Prat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Aula de Música del Prat de Llobregat Ensenyem a estimar la música Consulteu els Itineraris musicals a l'Aula Música clàssica i moderna Música per a tothom: des dels 4 anys

Benvinguts a la Banda de Música del Prat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 || El Prat de Llobregat || 657303917 || bmp@bandadelprat.com

Aula de Música del Prat de Llobregat


 

Ensenyem a estimar la música


Consulteu els Itineraris musicals a l'Aula


Diferents Itineraris musicals

Música clàssica i moderna


Música per a tothom: des dels 4 anys


<< > || >>

Banc d'instruments


quintetLa decisió d’iniciar els estudis d’un instrument sovint es veu frenada per la despesa important que això significa per a les famílies. De vegades, aquestes no poden afrontar la compra d’un instrument musical o no estan disposades a comprar-lo quan, a més, poden dubtar de la continuïtat dels estudis musicals dels fills. En altres ocasions, un alumne pot ser que necessiti iniciar els estudis per acabar de valorar si l’elecció que ha fet ha estat o no l’encertada.

Per solucionar aquestes i altres situacions, l’Aula de Música del Prat ofereix un servei de préstec temporal d’instruments de vent als alumnes, que, d’aquesta manera, poden iniciar-se en la pràctica instrumental sense l’obligació immediata d’haver de comprar un instrument. L’Aula de Música del Prat dóna l’oportunitat de gaudir d’un període per descobrir l’instrument i aprendre a tocar-lo, i això permetrà a les famílies adquirir l’instrument posteriorment amb més seguretat i confiança.

 Tots els alumnes de l’escola poden ser usuaris del banc d’instruments, tot i que hi tenen prioritat els alumnes que inicien els estudis instrumentals en aquest centre i que han escollit l’instrument sol·licitat com a primer instrument.

 Tots els instruments que es presten, propietat de la Banda de Música del Prat, estan en perfectes condicions en el moment del lliurament.

 Per a més informació adreceu-vos a la secretaria de l’escola.