Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

Director actual


JOAN CARLES CHORDÀ I ESCRIVÀ

Neix a Albalat de la Ribera (València). Inicia els seus estudis musicals a la Acadèmia de la seva localitat amb el mestre Vicent Granell i Alonso, continuant-los al Conservatori Municipal de Música de València amb els professors Josep Rosell, Salvador Seguí...

En 1980 es trasllada a Barcelona on cursa els estudis de Grau Superior de Trompa al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, amb els professors Vicent Aguilar i Eduard Bravo, obtenint el Premi d’Honor de Fi de Carrera per unanimitat.

Estudia perfeccionament amb els professors Güelfo Nali, Michael Tompsons, Bruno Schneider i Daniel Bourgue.

Participa en diferents orquestres i grups de cambra entre els que destaquen l’Orquestra de Cambra de Sant Cugat, l’Orquestra de Cambra del Palau de la Música Catalana, etc.

També participa en diferents Orquestres Simfòniques com l’Orquestra Nacional de Catalunya, Orquestra Ciutat de Palma de Mallorca, Orquestra Simfònica de Lleida, Banda Municipal de Barcelona i Orquestra Estatal de l’Òpera d’Hamburg, entre altres.

Pel que fa a la seva tasca dins del camp de l’ensenyança, ha  impartit classes en diversos conservatoris i escoles de música, també ha realitzat diferents Masters-Class  de Trompa per tota Catalunya.

Ha interpretat concerts per tot el territori Català i Espanyol així com també a Anglaterra, Eslovàquia, Grècia, Holanda, Bèlgica, Àustria, Itàlia, Alemanya, França, etc...  Ha realitzat diversos  enregistraments per a Catalunya Ràdio i Ràdio Nacional d’Espanya.

Com a intèrpret, ha estat dirigit per diversos directors mundialment reconeguts, com Ricardo Mutti, Richard Boninge, Antonio Ros Marbà, Friedrich Haider, Peter Schneider, entre d'altres.

Ha participat en diferents cursos de direcció amb els directors Antoni Ros Marbà, Salvador Mas, etc.

Durant els anys 1983-1984, va estar director de la Banda Municipal d’Ulldecona.

Entre 1993-1999, va dirigir la Banda Municipal “Unió Musical” de Tarragona.

Entre els anys 1999 i 2006, va estar director de diverses agrupacions musicals del Prat de Llobregat.

Ha estat convidat per a  dirigir diverses vegades la Banda Municipal de Manresa i la Banda de Albalat de la Ribera (València) i la Banda de la Federació de Bandes de Catalunya.

És membre fundador del quintet de trompes “Cornicinum” i del “Harmonia Quintet de Vent” amb els quals ha enregistrat diversos CD’S,.

Ha estat Professor del Conservatori Municipal de Música de Manresa. Ha estat convidat per formar part de diferents tribunals de música de cambra, de composició, així com, diversos concursos-oposició.

Actualment,  és Assistent-Solista de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, membre del grup de trompes del  Gran Teatre del Liceu “Barcino” i Director de La Banda de Música del Prat de Llobregat.