Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

Presidents

 


m josequero presidentaM. José Quero

(2013 - ) Nascuda al Prat de Llobregat, des de petita va mostrar un gran interès per la música, començant els seus estudis de clarinet amb el mestre Josep Fuster. Passats uns anys va veure que la seva vocació musical estava vinculada a l’oboè i amb 14 anys començava els estudis d’aquest instrument.

La seva formació gira al voltant de la música, la cultura i la pedagogia. Estudià Magisteri d’Educació Musical a la Universitat de Barcelona, el Grau Superior de Música al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i el Grau d’Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment cursa el Grau de Filosofia a la UNED

                                          Des dels la fundació de la BMP el 2006 ha estat Oboè 1er. de la Banda i des de 2013 és la Presidenta de l’entitat.


amparo presidentaEmpar Sanz 

(2009 - 2013) Nascuda a Albalat de la Ribera (València) i vinculada al món de les bandes des de molt petita, comença als 12 anys els seus estudis musicals  a la banda de la seva localitat.

La seva trajectòria musical al Prat es remunta a l’any 2001 la qual desenvolupa amb la seva família. Ha estat membre de diverses agrupacions musicals i actualment és clarinetista de la Banda de Música del Prat, aportant també la feina d’arxiu.

 


Juan Quero Barrera

(2006 -2009) Ha estat el primer president de la Banda de Música del Prat.  Nascut  al Prat de Llobregat és llicenciat en ingenieria. Al món de la música començà els seus estudis l'any 1986 de clarinet amb el professor Josep Fuster. Compagina la seva tasca professional amb la de clarinetista a la Banda de Música del Prat, formant part també de la Junta directiva.