Banda de Música del Prat

Aula de Música

Benvinguts a la Banda de Música del Prat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Aula de Música del Prat de Llobregat Ensenyem a estimar la música Consulteu els Itineraris musicals a l'Aula Música clàssica i moderna Música per a tothom: des dels 4 anys

Benvinguts a la Banda de Música del Prat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 || El Prat de Llobregat || 657303917 || bmp@bandadelprat.com

Aula de Música del Prat de Llobregat


 

Ensenyem a estimar la música


Consulteu els Itineraris musicals a l'Aula


Diferents Itineraris musicals

Música clàssica i moderna


Música per a tothom: des dels 4 anys


<< > || >>

Salutació de la presidenta


salutacio2

Les noves tecnologies i la informàtica arriben a l'abast de tothom, també al món de la música. És el cas de la nostra banda, La Banda de Música del Prat de Llobregat.

És desig de la Junta directiva, la qual m'honora presidir, què aquesta web sigui una finestra al món i, també donar a conèixer tot allò que passa a la nostra Entitat. En aquesta web trobareu tot tipus d'informació qui som, què som i què volem. També trobareu informació sobre els nostres músics, el nostre director artístic, arxius fotogràfics i sonors i, com no, tot tipus de notícies en relació a la nostra banda i a la nostra ciutat.

No cal dir que la vostra opinió i/o suggeriments són molt importants per a nosaltres, doncs, ens ajudaran a millorar cada vegada més aquest espai.
Treballem, doncs, tots plegats per fer gran la BMP, per difondre a través d'aquestes pàgines la cultura musical a la xarxa i per a que tothom pugui conèixer i gaudir de La Banda de Música del Prat de Llobregat.

Serveixin aquestes línies, d'agraïment a tots i totes els que visiteu la nostra web, i desitgem que la informació que us oferim sigui del vostre interès.
Gràcies per la vostra visita.
 
M. José Quero Barrera, 
Presidenta de la Banda de Música del Prat de Llobregat