Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat Concerts simfònics, cercaviles, processons...

Benvinguts a la Banda de Música del Prat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 || El Prat de Llobregat || 657303917 || bmp@bandadelprat.com
<< > || >>

Historial 2013

19-01-2013

La Coral La Poncella de Sant Feliu de Codines va organitzar dissabte 19 de gener a la tarda un concert amb la Banda de Música del Prat de Llobregat al Centre Cívic La Fonteta. El concert va tenir molt bona acollida pel públic de Sant Feliu de Codines.

Hi va col·laborar l'Ajuntament, la Diputació de Barcelona i el Centre Cívic La Fonteta.


 20-01-2013

La BMP es va traslladar a Arenys de Munt per fer un concert al Centre Moral d'Arenys de Munt. Al concert varen assistir personalitats del món de la cultura d'Arenys.

Al finalitzar el concert, tothom ens va felicitar per la gran actuació de la banda.


6 i 7-02-2013

Els passats dies 6 i 7 de febrer, l'Aula de Música va oferir a les 18.00 h  i a l'Auditori de l'IES Ribera Baixa,  les audicions corresponents al primer quadrimestre del curs. També, es lliuraren  les notes quadrimestrals. Amb aquestes audicions es va mostrar a tothom que va  desitjar acostar-s'hi, el treball realitzat per tot l'alumnat  del centre durant el primer quadrimestre, i el nivell assolit.


 10-02-2013

Concert realitzat al Casal Catòlic del barri de St. Andreu de Barcelona, a les 19 hores, amb gran afluència de públic.


 23-02-2013

Celebració de l'Assemblea General ordinària de l'Entitat on assisteixen més de seixanta socis i músics de la banda. En aquesta ocasió es renova i reestructura la Junta Diorectiva de la nostra Entitat. pren possessió del càrrec de presidenta Na M- José Quero Barrera, amb una durada de quatre anys.


 16-03-2013

Concert realitzat a l'Ateneu Torrellenc, de Torrelles de Llobregat a les 22 hores, amb gran afluència de públic.


 14-04-2013

El món del cinema va ser el protagonista el diumenge 14 d’abril a les 19.00h al Cèntric Espai Cultural, amb el nou espectacle del cicle Música en Família. La Banda de Música del Prat presentà un concert amb projeccions d'imatges sota el títol “Superherois de pel·lícula”.

Aquesta nova producció acostà als més petits i a les seves famílies a una selecció de temes i cançons de les millors bandes sonores de les pel·lícules dels seus herois preferits, al temps que es van projectar imatges d'aquests films.
“Superherois de pel·lícula” va pretendre mostrar a les famílies que la música és un complement indispensable en el món del cinema, donat que una pel·lícula no transmetria les mateixes emocions ni sensacions als espectadors sense la seva banda sonora.
En aquest concert s’escoltaren els temes de pel·lícules com ara Shrek 2, El senyor del anells, Jurassic Park i d'altres.


21-04-2013

Concert realitzat al Centre de Llorenç de Penedès, a les 20 hores, amb gran afluència de públic.


3-05-1-2013

La Banda de Música del Prat va participar amb gran èxit en la organització de la 12a Cantata Ciutat del Prat. De la mà del seu director, que porta des dels inicis fent-se càrrec de la direcció de l'acte, i dels músics de la Banda, han acompanyat a més de 550 nens de totes les escoles de Primària d'El Prat, els quals han interpretat la cantata "Wolfi i la Caixa de Música", d'en Carles Gumí. Acompanyats dels estudiants del baxillerat artístic de l'IES Baldiri Aguilera, la BMP va fer gaudir a tots els familiars allà presents, així com a bona part de la classe política del poble, entre els quals es trobava l'alcalde Lluís Tejedor. L'acte va tenir el seu punt esplèndid amb la interpretació de la sardana "La Festa Major del Prat", de Ventura i Tort, quan uns infants de dues escoles pratenques van formar anelles per a ballar-la. Des d'aquí volem felicitar a tots els mestres de música d'Educació Primària d'El Prat, així com als músics de la Banda i als actors  per la gran feina feta. I que duri! 


11-05-2013

La BMP va pujar dalt l'escenari del Teatre del Conservatori vell de Manresa on va oferir un concert, interpretant diferents peces del panorama bandístic. Al concert varen assistir més de 150 persones i varem comptar amb la presència de diferents alcaldes de la comarca.


18 i 20-5-2013

Els passats dies 18 i 20 de maig, al barri de la Barceloneta, vam celebrar la Festa dels Coros del mateix barri, realitzant dues cercaviles amb música popular i de xaranga; enguany,  igual que l'any passat, vam acompanyar els membres del Coro "Els Tranquils", que ens van tractar de meravella.

Vam aplegar gran quantitat de gent pels carrers que es delectaven amb la nostra actuació. Els músics ens ho vam passar "pipa". En acabar, vam rebre les felicitacions del president. Per a l'any 2014 i successius, ja tenim signat el contracte! Després tota la banda varem marxar de viatge a Comarruga, on varem estar dos dies en un hotel descansant.


 13-07-2013

La BMP visita a la banda de Premià de Mar i realitza un concert conjunt, on varem gaudir de tot un dia ple d'alegria i bona música. El concert va ser a una plaça molt popular de premià i es va omplir fins la bandera. Al concert varen assistir totes les autoritats de Premià.


28-09-2013

Les festes majors a Catalunya són més que una festivitat. Són -i han estat sempre- les principals responsables de generar un paisatge fugaç de colors, llum i alegria, un paisatge històricament protagonitzat per la presència de les bandes de música. Això no va ser pas diferent la vetllada del passat dissabte 28 de Setembre, on la Banda de Música del Prat va presidir, durant una hora i mitja, el dia central de la Festa Major del Prat.
Notes plenes i vibrants, sorgides del carisma d'una cinquantena de músics de totes les edats, van extasiar el públic de la plaça Pau Casals, que ben d'hora ja havia penjat el cartell de “complert”. El repertori, variat, alegre i fresc, va animar i entendrir als assistents, tot integrant música original per a banda, bandes sonores i peces clàssiques del pop-rock.
Com a gran finale, la banda va interpretar una particular versió de la sardana “la festa major del Prat”, arranjada pel mestre director Joan Carles Chordà i Escrivà. Això va acabar provocant un festiu diàleg entre la banda i el públic, el qual va atrevir-se a cantar i a picar de mans al ritme de la dansa.


6-10-2013

El passat diumenge, 7 d'octubre, la BMP es traslladà a Ripollet per a realitzar la tradicional processó de St. Francesç d'Asis. A ritme de Triunfal i Piedad varem traslladar el sant a l'esglèsia. En acabar, la banda va interpretar una selecció de pasdobles populars i despres varem fer un vermut amb els organitzadors.


23-11-2013

El passat 23 de novembre la BMP va celebrar la festivitat de Santa Cecília amb un concert que tradicionalment ofereix, any rere any, a la ciutadania del Prat seguit d’ un sopar i acabant amb una mica de festa a la Sala Casino com a cloenda.

En primer lloc, agrair a tots els membres de la BMP pels bons moments i sensacions viscudes al concert en honor a Santa Cecília d’ enguany. Vam gaudir d’ un repertori musical d’ altíssim nivell interpretat amb molta professionalitat i serietat. Menció especial de l’ obra “1812” de Tchaivkosky, que tot i la seva dificultat, la BMP va ser capaç de fer-la sonar extraordinàriament bé.

L’ auditori no només es va omplir de bona música sinó també de moments molt emotius i entranyables com els viscuts durant els homenatges realitzats a diferents membres de l’ entitat. Destacar el reconeixement a la feina realitzada per Empar Sanz, anterior presidenta de la BMP, nomenant-la Presidenta d’ Honor de l’ Entitat o l’ agraïment als professors de llenguatge musical de l’ AMP, també músics de la BMP, per l’ elaboració dels llibres de llenguatge que de forma totalment desinteressada han fet per l’ escola.

Un cop finalitzat el concert, Joan Carles Chordà, director de la BMP, va agrair als seus músics la dedicació i compromís vers l’ entitat i els va felicitar per la bona feina feta.

Tot plegat, els espectadors vam viure una tarda de bona música plena d’ emocions i sentiments i vam veure una gran família la de la BMP&AMP!!!!


 9-12-2013

Una any més la Banda de Música col·labora amb el Pessebre Vivent que, cada any, es celebra als voltants del Nadal, organitzat per l'Associació d'Amics de Sant Cosme i amb la participació desinteressada de més de 200 persones. El Pessebre Vivent es realitza en dissabte a la tarda i diumenge al matí amb gran afluència de públic. Aquest any hem amenitzat l'espera dels visitants a més d'una cercavila en començar l'acte.


13, 14 i 15-12-2013

En aquest cap de setmana, s'ha celebrat la 11a Mostra d'Entitats i la 40a edició de la Fira Avícola del Prat. La nostra entitat, com és costum, participa mostrant la seva tasca en l'estand que ens facilita l'Ajuntament del Prat, amb gran nombre de visitants. 


15-12-2013

El passat diumenge dia 15-12-2013, la Banda es va trasladar fins a Prats de Lluçanès, poble de la nostra estimada Concertina Laia Pujol. Tot i que vam haver de matinar molt (estàvem convocats a les 7’30h del matí),ho vam fer amb gust ja que sabíem que passaríem un dia genial!!!

En arribar a Prats, amb un sol esplèndid, ens tenien preparat un esmorçar d´allò més cassolà: Pà amb tomàquet amb botifarra i porronet de ví!!!! Vam agafar forces per la Cercavila que vam fer pels carrers del poble, ple de paradetes de tot tipus ja que era la Fira de Santa Llúcia.

Després vam fer un dinar de germanor tota la Banda convidats per l´Ajuntament de Prats on vam gaudir d´una estona molt agradable. En acabar ens tocava començar a preparar-nos pel Concert que vam oferir a la tarda, a la Sala Polivalent de Prats.

El programa del Concert va estar molt variat, pas-dobles, sardanes, obres simfòniques, música pop-rock… El públic va quedar tant content que vam haver de fer dos bisos!!!

A l´acabar, vam donar les gràcies a l´Alcalde de Prats, Sr. Lluís Vila, i al Regidor de Cultura Sr. Jordi Batriu, per l´acollida i el fantàstic dia que vam passar a Prats de Lluçanès fent entrega d´uns petits obsequis: El llibre de la història del Prat de Llobregat i unes figures dels nostes Gegants.

Abans de pujar a l´autocar de tornada al Prat, ens van convidar al berenar típic de Prats de Lluçanès: coca dolça amb llonganissa!!! Boníssim!!!!

Desitjant de tornar-hi!!!

Gràcies per tot!!!

PD: Volem agraïr molt especialment al Sr. Jordi Pujol (pare de la Laia) la rebuda i l´atenció que ens va oferir, ja que en tot moment ens vam sentir com a casa.