Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

Historial 2015

1-01-2015

Concert a Torrelles de Llobregat. Seguint amb el recorregut dels nostres pobles veïns, ens aturem a Torrelles de Llobregat on, amb la inestimable col·laboració dels  cantants i músics de la BMP, Gisela Villamayor i Xavi Borja, oferim peces de boleros i tangos del nostre repertori. Ateneu Torrellenc, 18h Organització: Societat de l'Ateneu Torrellenc Assistents: unes 100 persones


 14-03-2015

Com cada any la nostra entitat ha participat al Festival de les “Sopes del Món del Prat”,fent una cercavila pels diferents carrers del Barri Sant Cosme fins a arribar a la Plaça de la Remodelació, on tenia lloc l’acte.
Enguany ha hagut un record de participació al concurs, amb 41 sopes diferents. Es va poder gaudir de la representació de sopes d’arreu del món: Romania, Perú, Noruega, Egipte, Argelia, Marroc, França, Alemanya, Holanda, Mèxic, Ukraina i moltes més de tot el territori espanyol.


14-03-2015

 Concert a Sant Joan Despi. Ens apropem al poble veí per a oferir-los un concert de boleros i tangos en què, en aquesta ocasió, ens acompanyen els cantants i músics de la BMP, Gisela Villamayor i Xavi Borja. Sala Teatre, 18h Organització: Foment Cultural i Artístic. Assistents: 50 persones


21-03-2015

Concert St. Feliu de Codines. La Banda es trasllada a St. Feliu de Codines per tercer any consecutiu, oferint un concert de peces populars de boleros i tangos, amb la participació dels nostres  benvolguts músics i cantants  Gisela Villamayor i Xavi Borja.  Centre La Fonteta de St. Feliu de Codines, 19h Organització: Societat Coral La Poncella. Assistents: unes 250 persones


28-03-2015

Amb el Concert a Montcada i Reixac, seguim la ruta de visites als nostres veïns i oferim una vegada més un repertori amé i popular amb peces popular de boleros i tangos i amb la participació dels nostres  benvolguts músics i cantants  Gisela Villamayor i Xavi Borja.. Sala Teatre de La Unió de Mas Rampinyó, 18h Organització: Unió Mas Rampinyó Assistents unes 150 persones


19-04-2015

La BMP es va traslladar a Arenys de Munt per fer un concert al Centre Moral d'Arenys de Munt. Al concert varen assistir personalitats del món de la cultura d'Arenys.
Al finalitzar el concert, tothom ens va felicitar per la gran actuació de la banda.
Sala Teatre del Centre Moral, 18h Organització: Centre moral Assistents unes 100 persones


25-04-2015

Dissabte, 25 d’abril de 2015 a les 16.30 h a l'Auditori del  Cèntric Espai Cultural

La IX trobada de Música a les mans va estar organitzada per la Banda de Música del Prat (BMP) l’Aula de Música (AMP) i el Centre de Recursos Educatius (ONCE-Barcelona), amb el suport de l'Ajuntament del Prat, AIE i la Diputació de Barcelona.

Després d'una jornada de convivència amb diferents activitats, al concert de la tarda, al Cèntric Espai Cultural a les 16.30 h, varen intervindre alumnes de diferents Escoles de Música i Conservatoris de Catalunya i Andorra, i ens varen oferir una mostra del seu treball individual o en grup.

Una alumna de la nostra Escola de Música també va participar en la jornada, aportant una actuació especial per l’esdeveniment.

Al final de l'acte es va interpretar una peça conjunta on hi participaran tots els pares, alumnes i professors.

Assistiren a l'acte representants de l'Ajuntament del Prat i de la ONCE, i unes 250 persones


 22-05-2015

14 ena Cantata Ciutat del Prat. Com acostuma cada any, la BMP acompanya els nens de 6è de primària en el seu comiat de l'escola interpretant una Cantata, que, aquesta vegada, ha estat "El Prat el meu lloc al món". Es van aplegar molts pares i mares dels alumnes per a acompanyar-los en aquest acte. amb la presència de l'alcalde i diversos regidors del consistori. Centre Esportiu Julio Méndez, 15h Organització: Ajuntament del Prat i la Banda de Música del Prat Assistents: 2000 persones


23-05-2015

Cercavila Cooperativa de Vivendes. Un any més acompanyem la festa del Cooperativisme que es realitza al voltat de finals de maig pels carrers del barri antic. Plaça Ramon Roigé Organització: Cooperativa de Vivendes del Prat Assistents: 800 persones


 06 i 08-06-2015

Cercavila Coros de la Barceloneta. El Coro dels Tranquils ens ha convidat un any més a participar en la seva festa de carrer dividida en dues cercaviles en dissabte al matí i dilluns a la tarda. És una festa en què es gaudeix molt del colorit dels vestits i de les persones que ballen pel carrer. Carrers del barri de la Barceloneta, 9 i 17h, respectivament Organització: Coro els Tranquils Assistents: més de 10000 persones 


28-06-2015

Tal i com us vam informar en una publicació anterior, el passat diumenge 28 de juny va tenir lloc el Concert en Família que cada any la BMP organitza per a les famílies de l’ escola i per a tota la ciutadania del Prat.
En nom dels alumnes i familiars de l’ escola agrair a tots els membres de la BMP l’ extraordinari concert que ens van oferir. Dues hores de concert, amb dos bisos inclosos, durant les quals les famílies vam gaudir i ens vam emocionar escoltant els fragments dels diferents ballets interpretats com ara El llac dels signes i Romeo i Julieta entre d’altres. Emocions que els músics  van ser capaços de fer-nos sentir amb una genial interpretació musical, tots ells dirigits pel seu mestre i director, Joan Carles Chordà, que va aconseguir que tant el públic com els seus músics, acabéssim d’ en peu cantant, picant de mans... EMOCIONATS!
Dies més tard, les famílies em comentaven les ganes que tenien que arribés el proper concert i es preguntaven amb quina interpretació ens tornarien a sorprendre i a emocionar. 


27-09-2015

El passat dissabte 26 de setembre a les 19.00 hores a la plaça Pau Casals i dins de la programació d’ activitats de la Festa Major del Prat, la Banda de Musica del Prat va oferir un concert amb una programació molt alegre i festiva tot interpretant temes de boleros i tangos entre d’altres.

Assistiren: 900 persones


19-09-2015

Concert a Esplugues de Llobregat. Ens apropem al poble veí per a oferir-los un concert de Boleros i tangos  delectant a tots els participants. pista polivalent, 12h Organització: Associació de veins. Assistents: 500 persones


04-10-2015

El passat diumenge, 4 d'octubre, la BMP es traslladà a Ripollet per a realitzar la tradicional processó de St. Francesç d'Asis. A ritme de Triunfal i Piedad varem traslladar el sant a l'esglèsia. En acabar, la banda va interpretar una selecció de pasdobles populars i despres varem fer un vermut amb els organitzadors.


21-11-2015

El passat 21 de novembre la BMP va celebrar la festivitat de Santa Cecília amb un concert que tradicionalment ofereix, any rere any, a la ciutadania del Prat seguit d’ un sopar i acabant amb una mica de festa a la Sala Casino com a cloenda.
En primer lloc, agrair a tots els membres de la BMP pels bons moments i sensacions viscudes al concert en honor a Santa Cecília d’ enguany. Vam gaudir d’ un repertori musical d’ altíssim nivell interpretat amb molta professionalitat i serietat.
L’ auditori no només es va omplir de bona música sinó també de moments molt emotius i entranyables.
Un cop finalitzat el concert, Joan Carles Chordà, director de la BMP, va agrair als seus músics la dedicació i compromís vers l’ entitat i els va felicitar per la bona feina feta.
Tot plegat, els espectadors vam viure una tarda de bona música plena d’ emocions i sentiments i vam veure una gran família la de la BMP&AMP!!!!


07-12-2015

Una any més la Banda de Música col·labora amb el Pessebre Vivent que, cada any, es celebra als voltants del Nadal, organitzat per l'Associació d'Amics de Sant Cosme i amb la participació desinteressada de més de 200 persones. El Pessebre Vivent es realitza en dissabte a la tarda i diumenge al matí amb gran afluència de públic. Aquest any hem amenitzat l'espera dels visitants a més d'una cercavila en començar l'acte


11-12-13

En aquest cap de setmana, s'ha celebrat la 14a Mostra d'Entitats i la 42a edició de la Fira Avícola del Prat. La nostra entitat, com és costum, participa mostrant la seva tasca en l'estand que ens facilita l'Ajuntament del Prat, amb gran nombre de visitants


 20-12-2015

El passat diumenge dia 20-12-2015, la Banda es va trasladar fins a Avinyó, poble del nostre estimat oboista Guillem Vilar.
En arribar a Avinyó, ens tenien preparat un berenar d´allò més cassolà típic de la zona: coca dolça amb llonganissa!!! Boníssim!!!!. En acabar ens tocava començar a preparar-nos pel Concert que vam oferir a la tarda.
El programa del Concert va estar molt variat, i el públic va quedar tant content que vam haver de fer dos bisos!!!
A l´acabar, vam donar les gràcies als responsables per l´acollida i el fantàstic dia que vam passar a Avinyó.
Desitjant de tornar-hi!!!
Gràcies per tot!!!