Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

Historial 2016

5-03-2016

Com cada any la nostra entitat ha participat al Festival de les “Sopes del Món del Prat”,fent una cercavila pels diferents carrers del Barri Sant Cosme fins a arribar a la Plaça de la Remodelació, on tenia lloc l’acte.
Enguany ha hagut un record de participació al concurs, amb 41 sopes diferents. Es va poder gaudir de la representació de sopes d’arreu del món: Romania, Perú, Noruega, Egipte, Argelia, Marroc, França, Alemanya, Holanda, Mèxic, Ukraina i moltes més de tot el territori espanyol.


15-04-2016

Concert a Corbera de Llobregat

La BMP es va traslladar a Corbera de Llobregat per fer un concert a les 20:00 a la Societat Sant Telm. Al concert varen assistir personalitats del món de la cultura de Corbera.
Al finalitzar el concert, tothom ens va felicitar per la gran actuació de la banda.
Societat Sant Telm, 20h Organització: Sonscorbera Assistents unes 200 persones


24-04-16

Tal i com us vam informar en una publicació anterior, el passat diumenge 24 d'abril va tenir lloc el Concert en Família que cada any la BMP organitza per a les famílies de l’ escola i per a tota la ciutadania del Prat.
En nom dels alumnes i familiars de l’ escola agrair a tots els membres de la BMP l’ extraordinari concert que ens van oferir. Dues hores de concert, amb dos bisos inclosos, durant les quals les famílies vam gaudir i ens vam emocionar escoltant els fragments interpretats de les diferents danses.
Dies més tard, les famílies em comentaven les ganes que tenien que arribés el proper concert i es preguntaven amb quina interpretació ens tornarien a sorprendre i a emocionar.


20-05-2016

15ena Cantata Ciutat del Prat. Com acostuma cada any, la BMP acompanya els nens de 6è de primària en el seu comiat de l'escola interpretant una Cantata, que, aquesta vegada, ha estat "El Prat el meu lloc al món". Es van aplegar molts pares i mares dels alumnes per a acompanyar-los en aquest acte. amb la presència de l'alcalde i diversos regidors del consistori. Centre Esportiu Julio Méndez, 15h Organització: Ajuntament del Prat i la Banda de Música del Prat Assistents: 2000 persones


21-05-2016

Cercavila Cooperativa de Vivendes. Un any més acompanyem la festa del Cooperativisme que es realitza al voltat de finals de maig pels carrers del barri antic. Plaça Ramon Roigé Organització: Cooperativa de Vivendes del Prat Assistents: 800 persones.


 9-07-2016

Gravació de la música d'un videojoc.


 10-07-2016

Concert a l'Auditori de Barcelona

Aquest any celebrem la XV edició del Festival de Bandes de Música Catalanes; 15 anys on les Bandes de Música de la Federació, per petites que siguin i amb independència del poble o ciutat de procedència, han pogut fer realitat un somni: interpretar la seva música en un escenari excepcional com es L’Auditori.

Aquesta edició hi participen les Bandes de Sant Llorenç de La Galera, La Banda del Prat de Llobregat i la Societat Musical “La Lira Ampostina”, tres bandes catalanes de 32, 10 i 100 anys d’història, és a dir, una barreja de tradició, història i modernitat, representatives del nostre país, des de les comarques del Baix Llobregat –El Prat de Llobregat- fins al Montsià –La Galera i Amposta-.

La Federació Catalana de Societats Musicals, aplega 45 bandes, algunes d’elles amb llarga trajectòria de més de 100 anys, i altres que tenen menys anys de vida, que no per això són menys actives i dinàmiques. Totes elles, però, es fonamenten en la tradició festiva i popular del nostre poble i també en la projecció educativa i d’empreneduria que ha estat sempre un fet singular de la nostra societat.


24-09-2016

El passat dissabte 26 de setembre a les 19.00 hores a la plaça Pau Casals i dins de la programació d’ activitats de la Festa Major del Prat, la Banda de Musica del Prat va oferir un concert amb una programació molt alegre i festiva.

Assistiren: 900 persones


19-11-2016

El passat 19 de novembre la BMP va celebrar la festivitat de Santa Cecília amb un concert que tradicionalment ofereix, any rere any, a la ciutadania del Prat seguit d’ un sopar i acabant amb una mica de festa a la Sala Casino com a cloenda.
En primer lloc, agrair a tots els membres de la BMP pels bons moments i sensacions viscudes al concert en honor a Santa Cecília d’ enguany. Vam gaudir d’ un repertori musical d’ altíssim nivell interpretat amb molta professionalitat i serietat.
L’ auditori no només es va omplir de bona música sinó també de moments molt emotius i entranyables.
Un cop finalitzat el concert, Joan Carles Chordà, director de la BMP, va agrair als seus músics la dedicació i compromís vers l’ entitat i els va felicitar per la bona feina feta.
Tot plegat, els espectadors vam viure una tarda de bona música plena d’ emocions i sentiments i vam veure una gran família la de la BMP&AMP!!!!


11-12-2016

Una any més la Banda de Música col·labora amb el Pessebre Vivent que, cada any, es celebra als voltants del Nadal, organitzat per l'Associació d'Amics de Sant Cosme i amb la participació desinteressada de més de 200 persones. El Pessebre Vivent es realitza en dissabte a la tarda i diumenge al matí amb gran afluència de públic. Aquest any hem amenitzat l'espera dels visitants a més, d'una cercavila en començar l'acte


16-17-18

En aquest cap de setmana, s'ha celebrat la 14a Mostra d'Entitats i la 43a edició de la Fira Avícola del Prat. La nostra entitat, com és costum, participa mostrant la seva tasca en l'estand que ens facilita l'Ajuntament del Prat, amb gran nombre de visitants