Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

Historial 2017

14-01-2017

Acte de celebració del 25 aniversari del Club Rotary El Prat, amb concert de la Banda de Música del Prat. Al concert assisteixen totes les autoritats del Prat així com, diverses personalitats del món de la cultura. A la mitja part el President del Club va fer entrega de la placa Rotaria a la BMP per la seva trajectoria. Aquí teniu les paraules del president:

PRESIDENT: AQUEST ANY 2016 EL ROTARY CLUB EL PRAT HA DECIDIT PER

UNANIMITAT ATORGAR AQUESTA DISTINCIÓ DEL LA PLACA ROTARIA A:

LA BANDA DE MÚSICA DEL PRAT PER LA SEVA FEINA EN DIFONDRE LA CULTURA

MUSICAL TOCANT UNES VEGADES MÚSICA SINFONICA I ALTRES MUSICA MÉS

FESTERA I PORTANT EL NOM DEL PRAT PER TOT ARREU.

AMB ELS SEUS CONCERTS, CERCAVILES I LA SEVA PARTICIPACIO ALTRUISTE EN

ACTES SOCIALS, POPULARS, PROCESSONS, INSTITUTS I HOSPITALS, ENTRE

ALTRES, HAN PORTAT AL GRAN PÚBLIC LA MUSICA PERQUE TOTHOM LA PUGUI

CONEIXER I GAUDIR.

IMPULSORS TAMBÉ DE L’AULA DE MÚSICA DEL PRAT COM A ESCOLA PER A

UTILITZAR LA MÚSICA COM A MECANISME D’EXPRESSIÓ INDIVIDUAL I COLECTIVA.


11-03-2017

Concert en Familia

Tal i com us vam informar en una publicació anterior, el passat 11 de març va tenir lloc el Concert en Família que cada any la BMP organitza per a les famílies de l’ escola i per a tota la ciutadania del Prat.
En nom dels alumnes i familiars de l’ escola agrair a tots els membres de la BMP l’ extraordinari concert que ens van oferir. Dues hores de concert, amb dos bisos inclosos, durant les quals les famílies vam gaudir i ens vam emocionar escoltant els fragments interpretats.


10-05-2017

Cercavila Cooperativa de Vivendes. Un any més acompanyem la festa del Cooperativisme que es realitza al voltat de finals de maig a la Plaça Ramon Roigé Organització: Cooperativa de Vivendes del Prat Assistents: 800 persones.


 21-06-2017

Concert a l'Hospitalet de Llobregat


23-09-2017

Concert de Festa Major

El passat dissabte 23 de setembre a les 19.00 hores a la plaça Pau Casals i dins de la programació d’ activitats de la Festa Major del Prat, la Banda de Musica del Prat va oferir un concert amb una programació molt alegre i festiva.

Assistiren: 900 persones


07-10-2017

Concert a la Residència d'avis 11 de setembre al Prat


11-11-2017

Concert de St. Cecilia

El passat 11 de novembre la BMP va celebrar la festivitat de Santa Cecília amb un concert que tradicionalment ofereix, any rere any, a la ciutadania del Prat seguit d’ un sopar i acabant amb una mica de festa a la Sala Casino com a cloenda.
En primer lloc, agrair a tots els membres de la BMP pels bons moments i sensacions viscudes al concert en honor a Santa Cecília d’ enguany. Vam gaudir d’ un repertori musical d’ altíssim nivell interpretat amb molta professionalitat i serietat.
L’ auditori no només es va omplir de bona música sinó també de moments molt emotius i entranyables.
Un cop finalitzat el concert, Joan Carles Chordà, director de la BMP, va agrair als seus músics la dedicació i compromís vers l’ entitat i els va felicitar per la bona feina feta.
Tot plegat, els espectadors vam viure una tarda de bona música plena d’ emocions i sentiments i vam veure una gran família la de la BMP&AMP!!!!


10-12-2017

Una any més la Banda de Música col·labora amb el Pessebre Vivent que, cada any, es celebra als voltants del Nadal, organitzat per l'Associació d'Amics de Sant Cosme i amb la participació desinteressada de més de 200 persones. El Pessebre Vivent es realitza en dissabte a la tarda i diumenge al matí amb gran afluència de públic. Aquest any hem amenitzat l'espera dels visitants a més, d'una cercavila en començar l'acte


15-16-17

En aquest cap de setmana, s'ha celebrat la 14a Mostra d'Entitats i la 43a edició de la Fira Avícola del Prat. La nostra entitat, com és costum, participa mostrant la seva tasca en l'estand que ens facilita l'Ajuntament del Prat, amb gran nombre de visitants