Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat Concerts simfònics, cercaviles, processons...

Benvinguts a la Banda de Música del Prat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 || El Prat de Llobregat || 657303917 || bmp@bandadelprat.com
<< > || >>

Historial 2019

11-03-2019

Concert en Familia

Tal i com us vam informar en una publicació anterior, el passat 6 de maig va tenir lloc el Concert en Família que cada any la BMP organitza per a les famílies de l’ escola i per a tota la ciutadania del Prat.
En nom dels alumnes i familiars de l’ escola agrair a tots els membres de la BMP ial conjunt instrumental de l'AMP l’ extraordinari concert que ens van oferir. Dues hores de concert, amb dos bisos inclosos, durant les quals les famílies vam gaudir i ens vam emocionar escoltant els fragments interpretats.


07-04-2019

Cercavila Falles a Gavà

Aquest any, com a novetat hem participat en la celebració de les falles de Gavà. Durant tot el matí, varem acompanyar a les falleres i fallers pels carrers de gavà amb la música tradicional fallera. A les 12.30 i dins l esglèsia, varem interpretar l'himne de Valènciaal acabar ens varem fer tots una foto a la falla.


19-05-2019

Sopes del món

Com cada any la nostra entitat ha participat al Festival de les “Sopes del Món del Prat”,fent una cercavila pels diferents carrers del Barri Sant Cosme fins a arribar a la Plaça de la Remodelació, on tenia lloc l’acte.

Enguany ha hagut un record de participació al concurs, amb 40 sopes diferents. Es va poder gaudir de la representació de sopes d’arreu del món: Romania, Perú, Noruega, Egipte, Argelia, Marroc, França, Alemanya, Holanda, Mèxic, Ukraina i moltes més de tot el territori espanyol.


25-05-2019

Cercavila Cooperativa de vivendes

Cercavila Cooperativa de Vivendes. Un any més acompanyem la festa del Cooperativisme que es realitza al voltat de finals de maig a la Plaça Ramon Roigé Organització: Cooperativa de Vivendes del Prat Assistents: 800 persones.


 28-09-2019

Concert Festa Major


29-09-2019

Cercavila Gegants del Prat