Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

Historial 2019

11-03-2019

Concert en Familia

Tal i com us vam informar en una publicació anterior, el passat 6 de maig va tenir lloc el Concert en Família que cada any la BMP organitza per a les famílies de l’ escola i per a tota la ciutadania del Prat.
En nom dels alumnes i familiars de l’ escola agrair a tots els membres de la BMP ial conjunt instrumental de l'AMP l’ extraordinari concert que ens van oferir. Dues hores de concert, amb dos bisos inclosos, durant les quals les famílies vam gaudir i ens vam emocionar escoltant els fragments interpretats.


07-04-2019

Cercavila Falles a Gavà

Aquest any, com a novetat hem participat en la celebració de les falles de Gavà. Durant tot el matí, varem acompanyar a les falleres i fallers pels carrers de gavà amb la música tradicional fallera. A les 12.30 i dins l esglèsia, varem interpretar l'himne de Valènciaal acabar ens varem fer tots una foto a la falla.


 19-05-2019

Sopes del món

Com cada any la nostra entitat ha participat al Festival de les “Sopes del Món del Prat”,fent una cercavila pels diferents carrers del Barri Sant Cosme fins a arribar a la Plaça de la Remodelació, on tenia lloc l’acte.

Enguany ha hagut un record de participació al concurs, amb 40 sopes diferents. Es va poder gaudir de la representació de sopes d’arreu del món: Romania, Perú, Noruega, Egipte, Argelia, Marroc, França, Alemanya, Holanda, Mèxic, Ukraina i moltes més de tot el territori espanyol.


25-05-2019

Cercavila Cooperativa de vivendes

Cercavila Cooperativa de Vivendes. Un any més acompanyem la festa del Cooperativisme que es realitza al voltat de finals de maig a la Plaça Ramon Roigé Organització: Cooperativa de Vivendes del Prat Assistents: 800 persones.


07-07-2019

Concert a Palau de Plegamans amb el programa nit de Pop - Rock a la fresca. Amb l'assistència de 300 persones.


 

 28-09-2019

Concert Festa Major

El passat dissabte 28 de setembre a les 19.00 hores a la plaça Pau Casals i dins de la programació d’ activitats de la Festa Major del Prat, la Banda de Musica del Prat va oferir un concert amb una programació molt alegre i festiva juntament amb la banda Alemanya.


 30-11-2019

El passat 30 de novembre la BMP va celebrar la festivitat de Santa Cecília amb un concert que tradicionalment ofereix, any rere any, a la ciutadania del Prat seguit d’ un sopar i acabant amb una mica de festa a la Sala Casino com a cloenda.

 Vam gaudir d’ un repertori musical d’ altíssim nivell interpretat amb molta professionalitat i serietat.

L’ auditori no només es va omplir de bona música sinó també de moments molt emotius i entranyables.

Tot plegat, els espectadors vam viure una tarda de bona música plena d’ emocions i sentiments i vam veure una gran família la de la BMP.


08-12-2019

Una any més la Banda de Música col·labora amb el Pessebre Vivent que, cada any, es celebra als voltants del Nadal, organitzat per l'Associació d'Amics de Sant Cosme i amb la participació desinteressada de més de 200 persones. El Pessebre Vivent es realitza en dissabte a la tarda i diumenge al matí amb gran afluència de públic. Aquest any hem amenitzat l'espera dels visitants a més, d'una cercavila en començar l'acte.