Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

Historial 2022

Passacarrers de Falles

Organitza Casa Regional de València

Lloc i data: 3 d'Abril de 2022 a Gavà

El passat diumenge 3 d'abril, desprès de dos anys sense la seva festa, la Casa Regional de València de Gavà va tornar a comptar amb la BMP per celebrar les seves particulars FALLES.

Com és tradició, la Banda de Mùsica va anar a recollir a la Fallera Major per a començar la cercavila interpretant el pas-doble "El Fallero" del mestre José Serrano.

La comitiva, tot ballant a ritme de Paquito el Chocolatero i Amparito Roca, va arribar a l'església Major de Gavà on es va beneïr la Falla i els falleros i on vàrem interpretar l'Himne Regional de València

La pluja no ens va permetre continuar el recorregut previst fins a la plaça de la Vila, on hi havia plantada la Falla-2022 que seria cremada a la nit.


Organitza: Sons Corbera

LLoc i Data: 22 d'abril de 2022 a les 20,00h a la "Sala Diadema" a Corbera de LLobregat

"Un concert de pel·lícula"

Divendres 22 d'Abril de 2022, la Banda de Música del Prat va oferir un concert de pel·lícula a la Sala Diadema de Corbera de Llobregat.

La sala era plena de gom a gom i el públic va gaudir molt de les obres interpretades. 

Per a nosaltres va ser molt engrescador tornar a Corbera on sempre som rebuts amb els braços oberts i on no havíem tocat des d'abans de la pandèmia.

"Sons Corbera", l'organitzador de la vetllada, aprofitant que la diada de Sant Jordi era a tocar, va obsequiar les noies de la BMP amb una rosa com marca la tradició.

En acabar el concert, la Banda de Música del Prat es va voler solidaritzar amb el poble Ucranià interpretant "La vida és bella" del compositor Nicola Piovani.


Organitza: BMP

30 d'Abril de 2022 a les 19,00h

Cèntric Espai Cultural

"Melodies d'ahir i d'avui"

Com cada any la BMP prepara un concert a la nostra ciutat per gaudir en família, amb un repertori adient per a totes les edats.

Enguany la Banda de Música del Prat va interpretar melodies molt conegudes i engrescadores per a un públic que va omplir l'Auditori del Cèntric.

Música de Charles Chaplin, Ennio Morricone, Nicola Piovani...i altres obres tant conegudes com "Grease" o "My fair lady" o "joc de trons".


Organitza: Associació d'escriptors "Tinta Blava"

Dijous 12 de Maig de 2022 a les 19'00h al Cèntric espai cultural

10è Aniversari "Tinta Blava"

El passat dijous 12 de Maig, l'Associació d'escriptors "Tinta Blava" del Prat va poder celebrar el seu 10è Aniversari que havia estat ajornat per la pandèmia.

L'emotiu acte va comptar amb la col·laboració de diferents entitats i instituts del Prat:

- El grup  de danses tradicionans "Picacrestes"

- El grup de Joves del Teatre Kadddish

- Un recital poètic a càrreg d'alumnes de diferents centres d'educació secundària de la ciutat.

- Grup de metalls de la Banda de Música del Prat que va interpretar danses i peces del Renaixement: El grup estava format  per Reiner Thörner i Jorge Cantero a les trompretes, la Jasmine Vann i en José Luís Mateos a les trompes i l'Andreu Seara al trombó, va ser l'encarregat de tancar l'acte.

FELICITATS TINTA BLAVA!!!!


Organitza: Cooperativa obrera de Vivendes

Diumenge 29 de Maig de 2022  a les 12'00h

"Festa del Cooperativisme"

Com cada any, la Cooperativa Obrera de Vivendes del Prat celebra la Festa del Cooperativisme a la Plaça Roigé i Badia.

En aquesta ocasió, la COV va organitzar un taller de reciclatge tèxtil i la tradicional paella popular.

La BMP va oferir un petit passacalles per la plaça juntament amb els Capgrossos de la cooperativa que anaven ballant al ritme de la música.

La Festa va acabar al vespre amb un ball obert a tothom.


Organitza: BMP

Dissabte 24 de setembre de 2022  

Concert Festa Major

La Banda de Música del Prat va oferir el seu concert de Festa Major a l'escenari del CEM Julio Mendez.

per aquesta ocasió La BMP va preparar un concert festiu amb obres ben variades: Pasdobles, musicals, obres originals per a banda, música pop i la nostra sardana " La Festa Major del Prat " 


Organitza: BMP

Dissabte 19 de novembre de 2022 

Concer de St. Cecilia 

El passat 19 de novembre la BMP va celebrar la festivitat de Santa Cecília amb un concert que tradicionalment ofereix, any rere any, a la ciutadania del Prat seguit d’ un sopar i acabant amb una mica de festa  com a cloenda.

 Vam gaudir d’ un repertori musical d’ altíssim nivell interpretat amb molta professionalitat i serietat.

L’ auditori no només es va omplir de bona música sinó també de moments molt emotius i entranyables.

Tot plegat, els espectadors vam viure una tarda de bona música plena d’ emocions i sentiments i vam veure una gran família, la de la BMP!!!!


Organitza: Associació Amics de St. Cosme

Diumenge 11 de desembre de 2022

Pesebre Vivent del Prat

Una any més la Banda de Música col·labora amb el Pessebre Vivent que, cada any, es celebra als voltants del Nadal, organitzat per l'Associació d'Amics de Sant Cosme i amb la participació desinteressada de més de 200 persones. El Pessebre Vivent es realitza en dissabte a la tarda i diumenge al matí amb gran afluència de públic. Aquest any hem amenitzat l'espera dels visitants a més, d'una cercavila en començar l'acte


Organitza: Societat Coral Diadema Corberenca

Diumenge 18 de desembre de 2022

Concert de Nadal a Corbera