Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

Historial 2021

 TORNEM ALS ASSAJOS!!!!

El passat 23 de maig de 2021 per fi vam poder retrobar-nos per a tornar a assajar plegats el nou repertori pels concerts que ja tenim programats:

  • 7 de Novembre: Al Casal Moral i Cultural de Poble Nou
  • 21 de Novembre: Santa Cecília al Cèntric

El Casal Cívic PRAT-DELTA ens va adaptar una terrasseta al aire lliure per a poder portar a terme la nostra activitat de forma segura, seguint els protocols COVID del PROCICAT.


 CONCERT A POBLE NOU

El 7 de Novembre de 2021, la BMP va realitzar un concert al Centre Moral i Cultural de Poble Nou en el “Cicle de Concerts als Ateneus” que organitza la Diputació de Barcelona i en el que les Bandes de Barcelona i rodalies poden participar a través de la Federació Catalana de Societats Musicals a la qual pertany la nostra entitat.

 El teatre es va omplir de gom a gom i va ser molt emocionant per a tots els músics tornar per fi als escenaris.


CONCERT DE SANTA CECÍLIA

El 21 de Novembre de 2021 a l’Auditori del Cèntric-Espai Cultural vam realitzar el concert de Santa Cecília sota el títol “Un concert de pel·lícula”. Va ser molt gratificant tornar de nou al Cèntric desprès de mesos confinats i les restriccions. El teatre era ple i el públic va gaudir molt de les obres interpretades.


PESSEBRE VIVENT 2021

El 12 de Desembre al CEM Julio Méndez la BMP va participar un altre any al Pessebre vivent alegrant amb la seva música aquest acte tan entranyable.