Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

Historial 2023

05-01-2023

Cavalcada de Reis

Aquest any, la BMP hem tornar a participar a la Cavalcada de Reis a Igualada. Al compas de la marxa el Patge Faruk hem recorregut els carrers d'igualada repartitn il·lusió a tots els nens i nenes.


06-05-2023

Cercavila Sopes del món

Com cada any la nostra entitat ha participat al Festival de les “Sopes del Món del Prat”,fent una cercavila pels diferents carrers del Barri Sant Cosme fins a arribar a la Plaça de la Remodelació, on tenia lloc l’acte.

Enguany ha hagut un record de participació al concurs, amb 40 sopes diferents. Es va poder gaudir de la representació de sopes d’arreu del món: Romania, Perú, Noruega, Egipte, Argelia, Marroc, França, Alemanya, Holanda, Mèxic, Ukraina i moltes més de tot el territori espanyol.


14-05-2023

Cavalcada de St. Isidre

La BMP participa en la Tradicional Cavalcada de Sant Isidre pels carrers del Prat amb genets, amazones, carros i carruatges tirats per cavalls, eugues, ponis, mules i rucs.


20-05-2023

Cercavila Cooperativa de Vivendes.

Un any més acompanyem la festa del Cooperativisme que es realitza al voltat de finals de maig a la Plaça Ramon Roigé Organització: Cooperativa de Vivendes del Prat Assistents: 800 persones.


10-06-2023

Concert en Familia

El passat 10 de Juny va tenir lloc el Concert en Família que, com cada any, organitza la BMP  per a les famílies  del Prat.
A la mitja part del concert es va fer la presentació del llibre dedicat al nostres director "Carlos Chordà Frasejos d'una vida"

Dues hores de concert, amb bis inclòs, durant les quals les famílies vam gaudir i ens vam emocionar escoltant els fragments interpretats.


23-09-2023

Concert de Festa Major

La Banda de Música del Prat va oferir el seu concert de Festa Major a l'auditori del Casal Cívic i Comunitari El Prat de Llobregat-Delta. Per aquesta ocasió La BMP va preparar un concert festiu amb obres ben variades: Pasdobles, musicals, obres originals per a banda, música pop i la nostra sardana " La Festa Major del Prat " 


25-11-2023

Concert de St. Cecília