Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat Concerts simfònics, cercaviles, processons...

Benvinguts a la Banda de Música del Prat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 || El Prat de Llobregat || 657303917 || bmp@bandadelprat.com
<< > || >>

Historial 2012

25-3-2012

Diumenge 25 de Març a les 19.00 h. al Teatre Modern, la Banda de Música del Prat va oferir un concert didàctic amb  l’objectiu de propiciar el diàleg familiar amb la música com a protagonista. d'aquesta manera, varem apropar la música simfònica als més petits d’una manera alegre i desenfadada. Escolàrem quatre contes infantils en els que cal destacar Pere i el Llop de Sergei Prokofiev i el Pequeño Rugier de Ferrer Ferran. També escoltàrem Un dia en el Circo i el Quijote.


4-5-2012

La Banda de Música del Prat va participar amb gran èxit en la organització de la 11a Cantata Ciutat del Prat. De la mà del seu director, que porta des dels inicis fent-se càrrec de la direcció de l'acte, i dels músics de la Banda, han acompanyat a més de 500 nens de totes les escoles de Primària d'El Prat, els quals han interpretat la cantata "Un viatge de Somni", d'en Carles Gumí. Acompanyats dels amics del Teatre Kaddish, com els darrers dos anys, la BMP va fer gaudir a tots els familiars allà presents, així com a bona part de la classe política del poble, entre els quals es trobaven l'alcalde Lluís Tejedor i els alcaldables José García, Antonio Gallego o Jordi Gili, entre altres personalitats reconegudes del món pratenc. El viatge transportava als protagonistes per els llocs més insospitats del món, on la BMP i els infants pratencs cantaven una cançó ambientada en el país visitat. L'acte va tenir el seu punt esplèndid amb la interpretació de la sardana "La Festa Major del Prat", de Ventura i Tort, quan uns infants de dues escoles pratenques van formar anelles per a ballar-la. Des d'aquí volem felicitar a tots els mestres de música d'Educació Primària d'El Prat, així com als músics de la Banda i als actors del Kaddish per la gran feina feta. I que duri!


12-5-2012

El passat 12 de maig de 2012, La BMP es va traslladar a Reus per participar en el Festival de Música de Banda "Reus a quatre bandes" organitzat per la Banda de Reus. El concert va ser al teatre del col·legi la Salle de Reus i va ser tot un èxit. Al concert interpretarem Camino Real, Persis, Deep Purple, Santana etc. Abans del concert la Banda de Reus ens va convidar a un sopar.


19-5-2012

La BMP va participar en la romeria de St. Isidre en Cornellá de Llobregat, organitzat per l'associació extremenya de Cornellá. Abans de començar els organitzadors ens varen convidar a esmorzar xocolata i melindros. Després varem acompanyar el Sant pels carrers de Cornellà. Al finalitzar l'acte varem interpretar l'himne d'Extremadura.


26 i 28 -5-2012

Els passats dies 26 i 28 de maig, al barri de la Barceloneta, vam celebrar la Festa dels Coros del mateix barri, realitzant dues cercaviles amb música popular i de xaranga; enguany,  igual que l'any passat, vam acompanyar els membres del Coro "Els Tranquils", que ens van tractar de meravella.

Vam aplegar gran quantitat de gent pels carrers que es delectaven amb la nostra actuació. Els músics ens ho vam passar "pipa". En acabar, vam rebre les felicitacions del president. Per a l'any 2011 i successius, ja tenim signat el contracte! Després tota la banda varem marxar de viatge a Comarruga, on varem estar dos dies en un hotel descansant.


20 i 21-06-2011
 
 
Els passats dies 20 i 21 de juny, l'Aula de Música va oferir a les 18.00 h  i a l'Auditori de l'IES Ribera Baixa,  les audicions de fi de curs, amb les quals quedaren  tancades les activitats del present curs. També, es lliuraren  les notes finals. A les audicions varem comptar amb la presència de la regidora d'Educació la Senyora Margarita Garcia.
 
Amb aquestes audicions es va mostrar a tothom que va  desitjar acostar-s'hi, el treball realitzat per tot l'alumnat  del centre durant el  curs, i el nivell assolit.

20 i 21-06-2012

Els passats dies 20 i 21 de juny, l'Aula de Música va oferir a les 18.00 h  i a l'Auditori de l'IES Ribera Baixa,  les audicions de fi de curs, amb les quals quedaren  tancades les activitats del present curs. També, es lliuraren  les notes finals. A les audicions varem comptar amb la presència de la regidora d'Educació la Senyora Pilar Eslava i la regidora de Serveis Socials la Senyora Margarita Garcia.
Amb aquestes audicions es va mostrar a tothom que va  desitjar acostar-s'hi, el treball realitzat per tot l'alumnat  del centre durant el  curs, i el nivell assolit.

30-06-2012

Dissabte, 30 de juny de 2012,  a les 19:00 hores Sota la consigna: Fem comunitat, Omplim el punt solidari del Prat, la Banda de Música del Prat (BMP) es va voler afegir a les diferents iniciatives que des de l'ajuntament s'estaven promovent per tal de lluitar contra la pobresa al nostre entorn i al món.En aquesta ocasió, el ventall de  músiques que ens varen interpretaran és encara més variat, ja que juntament als clàssics pasdobles o marxes, escoltàrem fragments d'estils més populars que van des de el so americà del anys trenta amb Glenn Miller, fins el Rock experimental amb arrels llatines de Santana , passant per la música del "King" del Rock and Roll, el mític Elvis Presley, o les cançons més famoses de Queen. Tot amb arranjaments per a banda Simfònica  interpretats per la BMP.

Un concert doncs, per a tots els públics i amb un rerefons solidari. Així doncs ajudarem als que més ho necessiten, donant un Kg. dels nostres aliments com a entrada simbòlica, tot i gaudint alhora de la millor música popular del nostre segle. Un acte cultural contra la pobresa i a favor de la música de totes les èpoques i de totes les nacionalitats.
8-06-2012

La BMP visita a la banda de Premià de Mar i realitza un concert conjunt, on varem gaudir de tot un dia ple d'alegria i bona música. El concert va ser a una plaça molt popular de premià i es va omplir fins la bandera. Al concert varen assistir totes les autoritats de Premià.


7-10-2012

El passat diumenge, 7 d'octubre, la BMP es traslladà a Ripollet per a realitzar la tradicional processó de St. Francesç d'Asis. A ritme de Triunfal i Piedad varem traslladar el sant a l'esglèsia. En acabar, la banda va interpretar una selecció de pasdobles populars i despres varem fer un vermut amb els organitzadors.


17-11-2012

La Banda de Música del Prat va celebrar el passat 17 de novembre la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, i ho va fer transportant-nos en un llarg viatge arreu del món a través d'un concert al Cèntric.

El Cèntric va viure, per segon any consecutiu, la mostra del projecte musical i de ciutat de la Banda del Prat, amb la presència de l'Excm Alcalde d'El Prat, Lluís Tejedor, la tinent d'alcalde d'educació Pilar Eslava i el regidor de cultura David Vicioso. Tot el públic va poder veure la proposta d'una entitat amb una trajectòria excel·lent que aquest any celebrava ja (qui ho diria!) el seu sisè aniversari, amb una banda formada íntegrament per músics de la mateixa i amb alguns d'ells sortits de l'escola de música i el Pla d'Entorn iniciat per l'Ajuntament d'El Prat i amb el suport de la BMP.


 9-12-12

Una any més la Banda de Música col·labora amb el Pessebre Vivent que, cada any, es celebra als voltants del Nadal, organitzat per l'Associació d'Amics de Sant Cosme i amb la participació desinteressada de més de 200 persones. El Pessebre Vivent es realitza en dissabte a la tarda i diumenge al matí amb gran afluència de públic. Aquest any hem amenitzat l'espera dels visitants a més d'una cercavila en començar l'acte.


14, 15 i 16-12-12

En aquest cap de setmana, s'ha celebrat la 10a Mostra d'Entitats i la 39a edició de la Fira Avícola del Prat. La nostra entitat, com és costum, participa mostrant la seva tasca en l'estand que ens facilita l'Ajuntament del Prat, amb gran nombre de visitants.