Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat Concerts simfònics, cercaviles, processons...

Benvinguts a la Banda de Música del Prat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 || El Prat de Llobregat || 657303917 || bmp@bandadelprat.com
<< > || >>

Historial 2010

5-01-2010  

Dimarts, 5 de gener de 2010, la Banda es va desplaçar a Sant Cugat del Vallès per a realitzar la tradicional cavalcada de reis del poble. Situada entre l'Estrella, que guià als reis a bon port, i el rei Melcior, la Banda de Música del Prat va oferir un extens repertori de pasdobles, convertint-se en tot un èxit. Els carrers es van omplir de gent,de caramels, d'alegria i de molts regals.


6-03-2010

Concert amb motiu del 25è Aniversari de la Casa d'Andalusia del Prat. Per a l'ocasió vam triar peces populars i de música moderna cloent el concert amb l'Himne d'Andalusia. En acabar, ens van oferir un petit refrigeri per a recuperar forces. 


8-03-2010  

Dilluns, 8 de març, al matí i, com cada any, la BMP es trasllada a l'Hospital de San Joan de Déu per a realitzar una cercavila dintre del recinte de l'hospital. Després de la cercavila tots els músics i acompanyants vàrem ser convidats a un bon esmorzar. el dia va sortir molt fred i plujós. 


27-03-2010

Concert de primavera realitzat al teatre Modern del Prat. Es van interpretar diferents peces populars a més a més, comptarem amb l'actuació de dos grans solistes com són: Russell Wyton (Flauta) i Salvador Francés (Clarinet).

Aquests concert  comptà amb el suport de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Prat i amb l'assistència.del regidor de cultura el senyor Francisco Lorenzo.


23-04-2010

Concert a càrrec dels grups de cambra de la BMP a l'IES Ribera Baixa en el qual es varen llegir poemes de autors catalans acompanyats per diverses peces musicals. Assisteixen tots els alumnes i professors de l'IES.

23-04-2010

 Els músics Russell Wyton i Núria Almagro, col·laboren en l'Acte d'Entrega dels Premis Cosmepolitan que atorga l'Ajuntament anualment. L'acte va aplegar una cinquantena de persones que van gaudir de la música del duet de flautes de la BMP.


07-05-2010

Divendres, 7 de maig l’Equipament Cívic Delta del Llobregat s’omplia  de gom a gom de pares i familiars per veure la 9a Cantata "Ciutat del Prat" realitzada pels 510 infants de sisè curs de primària de les escoles del Prat.

Rudari és una cantata produïda per l’Ajuntament, el Centre de Recursos Pedagògics i la Banda de Música del Prat, dirigida pel mestre Joan Carles Chordà.  La cantata Rudari, que ha aconseguit mobilitzar a aquests 510 infants i a més de 1600 persones, va finalitzar amb ovacions del públic i també amb aplaudiments dels mateixos cantaires cap als professors, músics i actors participants a la cantata.


15-05-2010

Inauguració de la Plaça Paco Candel. L'acte va consistir en uns parlaments de part de Pere Balta, president de l'Associació Paco Candel del Prat i de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor. La nostra banda va realitzar un petit concert al final de l'acte.


16-05-2010

Els alumnes de l'Aula i els músics de la Banda, realitzen una sortida de germanor al Parc Nou, reforçant així l'amistat entre tots els components. Al matí, els alumnes van participar en una gimcana musical i diversos jocs al voltant de la figura de W. A. Mozart. Al migdia, vàrem dinar juntament amb els pares i mares dels alumnes i simpatitzants de l'entitat.


20-05-2010

Concert-Conferència a càrrec del nostre director i d'alguns músics de la BMP a l'IES Ribera Baixa. A l'acte van participar els 80 nois/noies de primer d'ESO. La conferència va tenir un gran èxit i afluència de públic.


22 i 24-05-10

Els passats dies 22 i 24 de maig, al barri de la Barceloneta, vam celebrar la Festa dels Coros del mateix barri, realitzant dues cercaviles amb música popular i de xaranga; enguany,  igual que l'any passat, vam acompanyar els membres del Coro "Els Tranquils", que ens van tractar de meravella.

Vam aplegar gran quantitat de gent pels carrers que es delectaven amb la nostra actuació. Els músics ens ho vam passar "pipa". En acabar, vam rebre les felicitacions del president. Per a l'any 2011 i successius, ja tenim signat el contracte!


29-05-2010

Participació en la Festa del Cooperativisme al Prat. Cercavila pel barri cooperativista amb el seguiment de tots els veins que ens acompanyaven fins la plaça Ramón Roigé on es va realitzar una gran paella per a tots els assistents.

 


27-06-2010

El diumenge, 27 de juny, la BMP va participar en el III Festival de Música de Banda  a Bellpuig, en terres lleidetanes. La Banda va interpretar un programa molt divers ( BSO, sardanes, pasdobles etc.) en acabar, el nostre mestre va ser felicitat per el regidor de cultura de Bellpuig i per tot el públic assistent. ! enhorabona a tots els músics !


17-07-2010

El Concert va anar a càrrec de la Banda de Música del Prat i la Coral l’Aliança de la Garriga, les quals, van interpretar una  selecció de fragments musicals coneguts i diversos temes del repertori musical català.

El concert, sota la direcció del mestre joan Carles Chordà, començà amb el pasdoble Cielo Andaluz i seguí  interpretant diferents peces i fragments del repertori arranjat i composat per a banda. El concert va fer un gir i s’incorporà la coral. Les dues formacions interpretaren obres del mestre, compositor i polític, en Josep Anselm Clavé, que fou un dels principals promotors del món coral català.


18-07-2010

Davant de més de 900 espectadors, la Federació Catalana de Societats Musicals, representada en aquesta ocasió per les bandes de Miravet, de Jesús i de El Prat de Llobregat, van celebrat el seu Festival anual. Amb repertoris molt variats, amb molta qualitat musical i amb un públic entusiasta, les bandes van desenvolupar les seves interpretacions amb eficàcia, i bona musicalitat.
La banda de Miravet, la més petita de les tres, va mostrar voluntat i autenticitat, amb  una música sense complicacions i propera. La banda de Jesús, amb una formació de 53 músics va aconseguir un concert valent, complicat i ben resolt. Per últim, la Banda de El Prat de Llobregat, va teixir un concert ple de matisos, amb un repertori força complicat que va culminar amb la Suite Hebraica, peça que tenen molt treballada, tot fent veure que no els hi costava interpretar, però que està plena de passatges complicats i de molta responsabilitat pels solistes. Van triomfat amb aquesta peça i van  posar un bonic colofó final a un concert ben programat, amb
gust per la música i amb elegància en el seu plantejament, tant en el format com en la resolució dels temes interpretats.

25-09-2010

El passat dissabte, 25 de setembre i dins els actes que organitza la plataforma “Salvem l’Artesà” La BMP va oferir un magnífic concert al mateix pati de l’Artesà.

Com molt bé diu el nostre amic Jordi Ibern: vam triomfar!  Vam jugar contra les havaneres, contra el Barça, contra la Chenoa, contra el Pratifoc i el pati de l'Artesà estava ple. A la propera procurarem jugar a "camp propi" i demostrarem, encara més, del que podem ser capaços de fer.

La BMP actuava per primera vegada a l’Artesà i també o feia dins les activitats de la Festa Major del Prat. Al concert varen assistir l’alcalde Lluís Tejedor, el regidor de cultura, Francisco Lorenzo, així com, altres membres del consistori

GRÀCIES A TOTS PER LA FEINA BEN FETA!!!


03-10-2010

El passat diumenge, 3 d'octubre, la BMP es traslladà a Ripollet per a realitzar la tradicional processó de St. Francesç d'Asis. A ritme de Triunfal i Piedad varem traslladar el sant a l'esglèsia. En acabar, la banda va interpretar una selecció de pasdobles populars i despres varem fer un vermut amb els organitzadors.


 

1510-2009
El passat dijous, 15 d'octubre, a la tarda, la Banda de Música del Prat va oferir un Concert a l'Equipament Delta de Llobregat, subvencionat per l'Ajuntament del Prat i el Departament d'ADIGSA de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la Secretaria d'Acció Cívica de la Generalitat de Catalunya.
El repertori interpretat constà de música popular (pasdobles, sardanes, etc.).
En acabar, ens van fer entrega d'uns obsequis per a cada músic i ens van convidar a pastes i cava.21-10-2010  
21-10-2010
 El passat dijous, 21 d'octubre, a la tarda, la Banda de Música del Prat va oferir un concert a l'Equipament Delta de Llobregat, subvencionat per l'Ajuntament del Prat i el Departament d'ADIGSA de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la Secretaria d'Acció Cívica de la Generalitat de Catalunya.
El repertori interpretat constà de música popular (pasdobles, sardanes, etc.).
En acabar, ens van fer entrega d'uns obsequis per a cada músic i ens van convidar a pastes i cava.

 

10 al 12-12-2010
8a edició de la Fira d'Entitats. Vam participar en la mostra amb el guarniment de l'estand dedicat a la Banda i a l'Aula de Música del Prat. Vam oferir informació de la nostra entitat i vam repartir globus als infants amb el logotip de la nostra entitat. Dissabte 11, a les 19.00 hores vam oferir un concert de música moderna, a càrrec dels músics de la banda i el diumenge a les 18.00, el professor de guitarra de l'Aula de Música va oferir un recital.
19-12-2010
Col·laboració amb Amics de Sant Cosme per a la realització de la 10a edició del Pessebre Vivent del Prat. Vam oferir diverses nadales populars de Nadal.