Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

Sortida familiar a l'Auditori de Barcelona

foto sotida auditori '14El passat diumenge 26 de gener l’ alumnat i familiars de l’ AMP va assistir a l’ Auditori de Barcelona on va poder gaudir d’ el concert “Somnis de músic” interpretat per la Jonc Alevins, Quartet Qvixote i el Cor Infantil Amics de la Unió.

Els joves intèrprets van oferir-nos un concert amb un alt nivell tècnic i artístic interpretat amb molta professionalitat així com fer-nos arribar i sentir emocions de tot tipus.

Agrair a les nostres famílies que les sortides familiars organitzades per l’ escola any rere any, siguin tot un èxit de participació fent que tots els que hi formen part de l’ AMP, esdevinguem una gran família. Moltíssimes gràcies per la vostra confiança!

També volem agrair el suport i professionalitat al departament de reserves de l’ Auditori per la seva fantàstica gestió així com felicitar a “L’ Auditori Educa” per la seva oferta educativa-musical per gaudir en família.

Fins la propera sortida familiar!!!

f l t y