Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

Concert de St. Cecília '17

Banda de Música del Prat 2Us informem que, com cada any, la BMP ofereix un concert en honor a Santa Cecília. Aquest any tindrem l’ ocasió de gaudir-lo el proper dissabte, 11 de novembre, a les 19.00 hores, al Cèntric Espai Cultural.
L’ organització del concert anirà a càrrec del Cèntric, l’ entrada és gratuïta, i la podreu recollir una hora abans del concert a la recepció de l'equipament.
Desprès del concert, la BMP organitza un sopar amb motiu de la celebració de Santa Cecília. El sopar es farà al Restaurant El Racó d'Itziar SL (C/ Dolores Ibarruri, 23) del Prat de Llobregat a les 21.30 hores.
Els que vulgueu anar al sopar, ho heu de comunicar abans del proper dimecres 9 de novembre per fer la reserva trucant al telèfon: 93 370 21 16.
Aprofitem per recordar-vos que ja tenim a la venda la loteria de Nadal amb el número 15.438.
No us ho penseu gaire i afegiu-vos a la celebració, us hi esperem!

f l t y