Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

La BMP amb la Festa Major del Prat

Concert de Festa Major '11 (8)Les festes majors a Catalunya són més que una festivitat. Són -i han estat sempre- les principals responsables de generar un paisatge fugaç de colors, llum i alegria, un paisatge històricament protagonitzat per la presència de les bandes de música. Això no va ser pas diferent la vetllada del passat dissabte 28 de Setembre, on la Banda de Música del Prat va presidir, durant una hora i mitja, el dia central de la Festa Major del Prat.
Notes plenes i vibrants, sorgides del carisma d'una cinquantena de músics de totes les edats, van extasiar el públic de la plaça Pau Casals, que ben d'hora ja havia penjat el cartell de “complert”. El repertori, variat, alegre i fresc, va animar i entendrir als assistents, tot integrant música original per a banda, bandes sonores i peces clàssiques del pop-rock.
Com a gran finale, la banda va interpretar una particular versió de la sardana “la festa major del Prat”, arranjada pel mestre director Joan Carles Chordà i Escrivà. Això va acabar provocant un festiu diàleg entre la banda i el públic, el qual va atrevir-se a cantar i a picar de mans al ritme de la dansa.

f l t y