Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

Música en Família

musica familiaEls grans musicals de Broadway seran el protagonistes el diumenge 16 de març a les 18.30h al Cèntric Espai Cultural, amb el nou espectacle del cicle Música en Família.

"La gran nit dels musicals" és un espectacle pensat per a gaudir de la música de banda des del punt de vista de la música que podem sentir als grans teatres de Broadway. Qui no ha gaudit mai de grans fragments com el duet del Fantasma de l'Òpera o la Sarah Brightman a Jesucrist Superstar? Després de l'èxit de l'oscaritzada "Els Miserables" la Banda de Música del Prat s'endinsa en el món del teatre musical per a mostrar al públic els majors èxits d'aquest gènere oferint una selecció dels temes més representatius de la mà d'una banda de 50 músics, el seu director Joan Carles Chordà i la cantant Guadalupe Jiménez.

 f l t y