Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

Gran èxit al concert "la gran nit dels musicals"

concert en familia 14Tal i com us vam informar en una publicació anterior, el passat diumenge 16 de març va tenir lloc el Concert en Família que cada any la BMP organitza per a les famílies de l’ escola i per a tota la ciutadania del Prat.
En nom dels alumnes i familiars de l’ escola agrair a tots els membres de la BMP i a la cantant Lupe Jiménez, l’ extraordinari concert que ens van oferir. Dues hores de concert, amb dos bisos inclosos, durant les quals les famílies vam gaudir i ens vam emocionar escoltant els fragments dels diferents musicals interpretats com ara El Fantasma de l’ Òpera, Cats o Els Miserables entre d’altres. Emocions que els músics i la cantant van ser capaços de fer-nos sentir amb una genial interpretació musical i una magnífica veu, tots ells dirigits pel seu mestre i director, Joan Carles Chordà, que va aconseguir que tant el públic com els seus músics, acabéssim d’ en peu cantant, picant de mans... EMOCIONATS!
Dies més tard, les famílies em comentaven les ganes que tenien que arribés el proper concert i es preguntaven amb quina interpretació ens tornarien a sorprendre i a emocionar. Això no ho sabem, però segur que es superen vaig contestar jo.
Moltes felicitats i fins el proper Concert en Família.
Sònia
Secretaria de l’ AMP

f l t y