Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

La Banda de Música del Prat acull la 9a edició de ‘Música a les mans’ per alumnes amb discapacitat visual

logo musica a les mans 15Dissabte, 25 d’abril de 2015 a les 16.30 h a l'Auditori del  Cèntric Espai Cultural

"Música a les mans" és una trobada anual d'estudiants de música amb discapacitat visual de tot Catalunya. La trobada va néixer per iniciativa de l'Escola municipal de música de Salou l'any 2001, i des d'aleshores s'ha anat celebrant periòdicament a la seu de l'ONCE a Barcelona i a diferents localitats, amb la voluntat de mantenir el contacte entre els diferents alumnes, professorat, escoles de música i famílies, amb l'objectiu d’unir esforços i facilitar l'accés als estudis musicals a l'alumnat amb discapacitat visual.


Enguany la trobada està organitzada per la Banda de Música del Prat (BMP) l’Aula de Música (AMP) i el Centre de Recursos Educatius (ONCE-Barcelona), amb el suport de l'Ajuntament del Prat, AIE i la Diputació de Barcelona.
Després d'una jornada de convivència amb diferents activitats, al concert de la tarda, al Cèntric Espai Cultural a les 16.30 h, intervindran alumnes de diferents Escoles de Música i Conservatoris de Catalunya i Andorra, que ens oferiran una mostra del seu treball individual o en grup.


Una alumna de la nostra Escola de Música també participarà en la jornada, aportant una actuació especial per l’esdeveniment.


Al final de l'acte s’interpretarà una peça conjunta on hi participaran tots els pares, alumnes i professors; aquesta obra ha estat composada per Grabriel Gorce ,

f l t y