Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

DOS MÚSICS DE LA BMP CONCURSEN AL PROGRAMA ”OH HAPPY DAY” DE TV3

le due donneEl passat 14 de gener de 2017 començava a TV3 la 4ª edició del programa “Oh happy day”. La Gisela Villamayor (trompa de la BMP) i la Mar Esteve (xel·lo de la BMP) es presentaven als càstigs com “Le due donne”, un duet vocal d’estil líric. Amb les seves meravelloses veus, la Gisela com a soprano, i la Mar com a mezzo-soprano, es van ficar el jurat a la butxaca interpretant el “Duetto buffo di due gatti” de Rossini, acompanyades al piano per en Xavier Borja (saxofonista de la BMP), i començava així la seva aventura al programa.

“Le due donne” sorgeix de l’amistat entre la Mar i la Gisela mentre estudiaven al Conservatori Municipal de Música de Barcelona el grau professional de cant i actualment acompanyades pel pianista Xavier Borja, empasten les seves veus oferint un espectacle entretingut, ple de bellesa i emoció a través de la música i la interpretació. Amants del repertori operístic, “Le due donne” interpreten duets des de Monteverdi fins a Offenbach o Delibes, passant per Mozart i Rossini. Guanyadores de la beca “Jaume Aragall” a van tenir l’oportunitat d’assistir a les Masterclass impartides per aquest magnífic tenor.
Felicitats i endavant!!!!

f l t y