Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

La BMP participa amb la plataforma en defensa de la salud del Prat

Acte saharaEstimats socis, músics, famílies i amics:

Com ja sabeu la BMP és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la difusió de la música i la cultura.

Però a més a més, a través de l'escola, la Banda i la Coral de la nostra entitat, promovem valors tant importants com la solidaritat, la cohesió social i la tolerància.

Per aquest motiu, la BMP s'ha sumat a la iniciativa promoguda per la Plataforma en defensa de la Salut i la Sanitat del Prat, l'Associació Amics del Sàhara i El Prat amb en Sàhara, per tal de fer una recollida de material sanitari bàsic (venes, tirites, aigua oxigenada, betadine, alcohol, gases...) que sortirà en una caravana solidària del Prat cap al Sàhara.

L'acte oficial d'aquesta iniciativa tindrà lloc el proper dissabte 2 de desembre a partir de les 16:00h al CC Delta del Llobregat amb un seguit d'activitats i concerts oberts a tota la ciutadania i on es podrà participar fent una donació de material sanitari.

La BMP ha preparat per aquest dia un taller de construcció d'instruments musicals amb materials de reciclatge.

Us animem a participar d'aquesta iniciativa solidària assistint els dia 2 a l’acte o bé portant material sanitari bàsic a l’escola abans del proper dijous 30 de novembre.

f l t y