Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

LA BMP REB LA ”PLACA ROTÀRIA 2016”

entrega placa rotaryEl passat 14 de Gener de 2017, la Banda de Música va realitzar un concert per commemorar el 25è Aniversari del “Rotary Club d’el Prat”.
Durant el concert, on vam interpretar obres de diferents estils amb les veus de la Gisela Villamayor, la Mar Esteve i el Xavi Borja, ens va ser lliurada la Placa Rotària 2016 de mans del president del Rotary Club d’el Prat, el Sr. Antoni Ibáñez.

“com a reconeixement per la seva feina feta en difondre la cultura musical portant el nom del Prat i tocant per tot arreu, unes vegades música simfònica i altres més festera. Amb els vostres concerts, cercaviles i la vostra participació altruista en actes socials, populars, processons, instituts i hospitals, entre altres, heu portat el gran públic la música perquè tothom la pugui conèixer i gaudir-la. Impulsors també de l’Aula de Música del Prat com a escola per a utilitzar la música com a mecanisme d’expressió individual i col·lectiva. Aquesta distinció, que el Rotary Club d’El Prat venint fent des del 1992, a una persona o entitat de la nostra ciutat, és una valoració de la seva actuació i aportació a la nostra comunitat en l’àmbit social, educatiu o cultural.”

Felicitats a tots els que formeu part de la BMP!

Fes clic aqui per veure la memòria de l'acte

f l t y