Banda de Música del Prat

Viu la música amb nosaltres

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat Concerts simfònics, cercaviles, processons... Vine a tocar amb nosaltres!!!

Benvinguts a la Banda de Música del Prat de Llobregat


Nou web de la Banda de Música del Prat de Llobregat

Concerts simfònics, cercaviles, processons...


Contacteu amb nosaltres C/ Riu Llobregat, 94 / El Prat de Llobregat / 657303917 / bmp@bandadelprat.com

Vine a tocar amb nosaltres!!!


T'agrada la música? Toques algún instrument de vent o percussió? Vols passar-t´ho bé i ser un més de nosaltres? Doncs,,, no t´ho pensis més i vine a provar-ho!!!
<< > || >>

La Nit de Sant Joan

La nit de St. JoanEl 27 de febrer passat es va estrenar "La nit de Sant Joan". Una obra teatral on es va desgranar un relat escènic en què els protagonistes van ser "grans" persones d'edats compreses entre 60 a 90 anys.

Una iniciativa de:

-La Comunalitat Benviure,

-El projecte Conviu de Gats i

-La Banda de música del Prat.

Des d'octubre de 2023 fins al febrer cada dimarts, a l'Equipament Cívic Delta es va desenvolupar un procés cratiu en diferents etapes on la premissa va ser crear una obra de titelles dins del marc de creació col·lectiva. Es van transitar àrees de recerca basades en la memòria històrica de la ciutat del Prat del Llobregat, així com també els béns comuns. Creant així un paral·lelisme vivencial amb la mateixa història de les participants.

Igualment, va rebre la participació d'altres persones i col·lectius externs al grup els qui, de forma gradual, van col·laborar en: el procés creatiu, la música, arts plàstiques, creació de continguts audiovisuals, dramatúrgia. Aquestes aportacions van fer que les participants a més de crear l'obra, l'obra les hagi anat creant a si mateixes, alhora que experimentaven la creació del guió; el procés creatiu de l'escenografia, atrezo, vestuari i l’elaboració dels titelles.

Gràcies a aquests processos creatius mitjançant l'observació, l'anàlisi de la memòria històrica i els béns comuns obrim la porta a relacionar-nos comunitàriament.

f l t y